Hlavní obsah
Článek

Svoje soukromí si hlídá velmi pečlivě a nedělí se o ně ani na sociálních sítích. V podstatě náhodou jsme zjistili, že herečka Henrieta Hornáčková (40) se stala už potřetí maminkou. Potkali jsme ji krátce po šestinedělí a prozradila nám, že porodila třetí holčičku.

Je pravda, že nám hodně lidí říká, že ještě musíme zkusit kluka. Ale teď je Honza jako král, má tři dcery a už bych to asi nezkoušela. Myslím, že tři princezny jsou krásný výkon,“ smála se Henrieta, která má s holčičkami v předškolním věku plné ruce práce.

Nejstarší Babetce je pět a půl, druhé Ronje dva a půl a nejmenší Lotě je měsíc a půl. „Ty mladší se jmenují podle postav z knížek Astrid Lindgrenové, která napsala i Pipi, Dlouhou punčochu. Ronja, dcera loupežníka a Lota z rošťácké uličky. Lotka má tedy ještě další jméno Viola, které si přál partner,“ vysvětlila.

Krátce po porodu vypadá Henrieta skvěle, už je opět štíhlá jako proutek. „Trochu to kryju těmi šaty, pár kilo tam ještě je. Ale vždycky přiberu maximálně deset kilo, půlku nechám v porodnici a zbytek jde rychle pryč kojením,“ upřesnila herečka, která už se vrací na divadelní prkna. „Budu tady hrát přesně za týden,“ prozradila v Divadle Palace, kde se křtily nové herecké fotografie.

Další články

Načítám