Hlavní obsah
Článek

Herečka Agáta Kryštůfková oznámila radostnou událost. Hvězda seriálů Táta v nesnázích a Ochránce anebo filmu Bod obnovy čeká svoje první miminko. Otcem je její partner, herecký kolega Tomáš Havlínek.

Změnu svého stavu oznámila herečka na sociálních sítích a rozpovídala se o něm i ve velkém rozhovoru pro Magazín Právo. „Nejsem moc na to, sdílet svoje soukromí na sociálních sítích, ale tohle jsem si už nemohla nechat jen pro sebe, protože těhotenství na mně začíná být vidět. Musela jsem to oznámit samozřejmě i kvůli práci,“ svěřila se Kryštůfková.

A jak se na mateřství těší? „Jsem zvědavá, jak bude vypadat můj další život. Nějak si ho samozřejmě představuji, tak uvidíme, jak moc se té představě přiblížím. Mateřství je pro ženu změna, ale cítím, že jsem tuto změnu v životě připravená udělat,“ míní. Práce se prý úplně vzdát nechce. V divadle nové role nezkouší, v natáčení ale bude pokračovat. „Určitě plánujeme pokračování dějové linky Kláry a Dana v Ordinaci v růžové zahradě a snad mě čeká i jedna moc hezká filmová práce, ale to všechno je ještě daleko,“ prozradila.

Určité zkušenosti s dětmi už herečka má i díky tomu, že její partner má ve střídavé péči dceru Juditu ze vztahu s herečkou Beátou Kaňokovou, hvězdou seriálu Zlatá labuť. I ta nedávno porodila. V únoru se jí s novým partnerem narodil syn.

Další články

Načítám