Hlavní obsah
Článek

TomášRadka (43) Třeštíkovi byli dlouhá léta nerozlučným párem a patrně málokdo by jim před časem věštil rozchod. Teď už jsou ale od roku 2021 každý na své cestě životem. Spisovatelka teď prozradila, co bylo jedním z důvodů rozchodu.

Devět let alespoň navenek spokojeného manželství a dvě děti. Tak se dá ve stručnosti shrnout vztah fotografa Tomáše Třeštíka a spisovatelky Radky Třeštíkové. „Rád bych předešel případným nedorozuměním a množícím se spekulacím - jak už si většina z vás asi stejně všimla, s Radkou už dlouhou dobu netvoříme pár. Jsme bohužel natolik rozdílní, že si další společnou partnerskou cestu životem v tuto chvíli prostě neumíme představit,“ uvedl Tomáš na konci dubna roku 2021 na sociální síti.

Vrabci si tehdy štěbetali o tom, že jedním z důvodů rozchodu mohly být i spory ohledně stavby domu, který si manželé začali stavět nedaleko Prahy, zatímco bydleli v bytě na Letné. A teď je jasné, že to byla trefa do černého. Tomáš Třeštík se totiž veřejně zmínil o tom, že když v domě na Vyžlovce, který navrhl společně se svým otcem Michaelem Třeštíkem, zatáhne rolety, vypadá prostor jako garáž. A právě tato zmínka přiměla Radku k reakci, kterou zveřejnila na svém profilu na instagramu.

„…bez ironie tohle miluju, protože kvůli těm roletám jsme se rozešli, jako jasně, nebyly to jenom rolety, nikdy to není jen tohle nebo támhleto, ale nakonec se všechno, co vám v nějakým vztahu dlouhý roky vadí, zhmotní do jedný poslední, životně nedůležitý kraviny, u který si řeknete „a dost“, a u nás to byly rolety. Nekompromisně jsem na nich trvala a Tomáš byl nekompromisně proti. Nakonec tam ty rolety - na rozdíl od mě - jsou a Tomáš je za ně rád. Všechno v cajku. P.S.: Já jsem mu to říkala,“ napsala spisovatelka.

Odhalila tak alespoň část ze svého soukromí, ke kterému se veřejně nikdy nevyjadřuje. Není tak ani jasné, jestli je spisovatelka v současné době zadaná. V médiích byla naposledy spojována s autorem koláží TMBK neboli Tomášem Břínkem. Tomáš Třeštík je naproti tomu už dva roky spokojený ve vztahu s Evou Decastelo.

Další články

Načítám