Hlavní obsah
Článek

V sobotu se uskutečnil galavečer Clash of the Stars, kde měl zápas i politik Pavel Novotný (43) s hercem Zdeňkem Godlou (49), který vzal nabídku k boji na poslední chvíli. Z turnaje totiž odstoupil Aleš Bejr (46).

Vítězství nakonec slavil Pavel Novotný, který poctivě trénoval. Zdeněk Godla sice vydržel první kolo, avšak do druhého už z důvodu vyčerpání a bolesti nenastoupil.

„O tom sportu jsem nic nevěděl, ať si každý doma zkusí skákat tři minuty s rukama nahoře. Nebyl to pro mě jednoduchý zápas. Před Zdeňkem mám velký a hluboký respekt, že to vzal takhle narychlo. Nečekali jsme, že vydrží kolo, měl toho plné kecky. Byly tam velké technické chyby z mé strany, měl jsem ho sundat. Že vydrží kolo, je od něj velká frajeřina,“ řekl Pavel pro Super.cz krátce po vítězství, a tak na něm bylo znát, že mu dal box skutečně zabrat.

„To jo, ale teď můžu mít sex s manželkou dvakrát za hodinu. Byl to záhul, ale ten box je vždycky. Pro mě jako amatéra to byl náročný zápas,“ podotkl s tím, že se do dalšího zápasu nechystá.

„Musím udělat státnice a dostudovat vysokou školu. Fakt mám jiné starosti než box. Mám náročnou práci a chci být se svými dětmi. Tohle byly dva měsíce, které kdyby nebyly v létě, tak bych to nemohl dělat. Musím studovat, jsem táta a jsem starosta, dost jsem teď na Řeporyje kašlal, měl jsem tam místostarosty. Jsem rád, že to mám za sebou, a musím si hlavně odpočinout,“ dodal.

Další články

Načítám