Hlavní obsah
Článek

K pobřeží americké Floridy dorazil hurikán Milton. Stát již včera vyhlásil rozsáhlou evakuaci ohrožených oblastí. Kvůli hurikánu se zavřela i univerzita, na které studuje starší syn Leoše Mareše (48).

Slavný moderátor sdílel na sociální síti komunikaci se synem, která by vyděsila jakéhokoli rodiče.

„Máš ještě signál? Už prší?“ zeptal se Leoš syna jako správný starostlivý otec. „Jojo, signál furt máme,“ odpověděl mu Jakub. Moderátor tak stejnou otázku položil ještě jednou. „Jak to u vás vypadá, už prší?“ „Teď je tornádo nad náma,“ přišla mu odpověď, která ho vyděsila. Následně ho Kuba ale uklidnil, že hrál monopoly, proto neodpovídal tak rychle.

„Znáte ten pocit, že když s někým sdílíte svoje obavy a povídáte si tom, tak vám to pomáhá? Že se to jakoby ředí. Tak to mám teď já,“ okomentoval celý příspěvek svým příznivcům Leoš.

Osmnáctiletý Jakub na Floridu odjel na konci srpna, aby mohl studovat na zmíněné univerzitě, kde může rozvíjet svůj sportovní talent. „On si to tak trochu vybral sám. Já jsem mu to jen díky lidem a svým příznivcům a přízni diváků mohl umožnit. On to měl spojené s tím, že on se věnuje vodnímu lyžování. Chtěl to vylepšit a povznést tu úroveň tohoto sportu, který dělá, a ta škola na Floridě to umožňovala. Ten sportovní klub je přímo součástí této školy. Na Floridě se dá samozřejmě tento sport provozovat celoročně, což u nás je otázka tak na osm týdnů. Já jsem mu umožnil tam jít. Byl to jeho sen. Byl jsem rád, že si to můžeme dovolit. Ještě jednou za to všem děkuji a teď už je to na něm,“ svěřil se Leoš Mareš Super.cz minulý týden během svého koncertu.

4
fotky

Další články

Načítám