Hlavní obsah
Článek

Jsou to tři roky, co mezi Sarou Sandevou (27)Jakubem Prachařem (41) přeskočila jiskra. Charismatická kráska se nyní rozpovídala o svém vyvoleném a tato slova, která herečka pronesla, by chtěl slyšet každý muž.

Během našeho rozhovoru hovořila především o tom, čím ji Jakub dostal a co má na něm nejraději. „Já si myslím, že je to tím, jak strašně je spontánní a má skvělý smysl pro humor. Umí mě rozesmát, a co je pro mě coby pro balkánskou holku nejdůležitější, že má cit pro rodinu, je opravdu strašně hodný a má pro mě vždy otevřenou náruč,“ svěřila se Sara Super.cz.

My se potkali na natáčení nového komediálního seriálu televize Prima s příhodným názvem Jakub a Sara. Jedná se o návykový komediální počin, který zkoumá rozdíly mezi mužským a ženským pohledem na věc. Seriál bude o to pikantnější, když hlavní protagonisté tvoří pár i ve skutečném životě. Jedná se o jejich třetí společný počin. Nedávno dotočili druhou řadu seriálu Dvojka na zabití.

Jaké to pro Saru je, být Kubovou partnerkou i před kamerou? „My jsme na sebe dost napojení, bych řekla, takže i v tom herectví to je potom vidět a cítit. Takže mně se s ním rozhodně hraje dobře, velmi dobře, jinak bych do toho nešla, do dalšího seriálu s ním,“ dodala s úsměvem krásná Sara Sandeva.

Další články

Načítám