Hlavní obsah
Článek

7. řada show Tvoje tvář má známý hlas zná svou vítězku. Stala se jí Jitka Čvančarová (46), která absolutně odrovnala porotu svým pěveckým výkonem a proměnou v Susan Boyle. Evu Burešovou dokonce dojala k slzám.

„Já jsem si říkala, že to vydržím asi tak 30 sekund, než se rozbrečím. Vydržela jsem to, dokud se neobjevily ty děti a nechytly tě za ruku. To už jsem pak byla úplně v pr*eli,“ přiznala herečka.

Čvančarová v letošní řadě vyloženě zářila, s každou proměnou sklízela větší a větší obdiv porotců, ale především televizních diváků. Ty okouzlila jako sexy rapperka Cardi B, dojala jako Adele nebo Madonna. A že vůbec nešlo o jednoduché proměny.

A i když se nějací ti rýpalové v průběhu soutěže občas našli, většina fanoušků držela Jitce palce a výhru jí přála. Vítězství pochopitelně dojalo i herečku samotnou.

"Já to nepřijímám. Jeden není bez druhýho a tohle je parta skvělých lidí, bez kterých by to nešlo. Všichni jsme vyhráli," vzdala se slzami na krajíčku hold kolegům. A že má srdce na pravém místě, dokázala, když se o výhru podělila s Albertem Černým, který obsadil místo druhé.

Související témata:

Další články

Načítám