Hlavní obsah
Článek

Eva Longoria (49) v létě předváděla své tělo v plavkách na plážích v Marbelle, teď se hodila do gala, a kdo by si myslel, že o pohled na její vnady přijde, ten by se pletl. Herečka oblékla šaty, které skutečně ponechávají jen malý prostor pro představivost.

Eva Longoria se ukázala během pařížského týdne módy na přehlídce L'Oréal's Walk Your Worth v Palais Garnier. A dostala model, ve kterém se svými 157 cm jasně převálcovala i vysoké modelky. Na sobě totiž měla bílé odvážné šaty, které odhalovaly nejen její nožky, ale hlavně téměř celý dekolt, za který se herečka známá hlavně ze seriálu Zoufalé manželky rozhodně nemusí stydět.

Herečka si to navíc na mole jaksepatří užila, takže na rozdíl od jiných účastnic akce předvedla i skvělou show. V patách jí pak byly další slavné dámy, například Kendall Jenner, Heidi Klum, Andie McDowell, Jane Fonda a Cara Delevingne. Ani ta si pod svůj červený kabát nevzala podprsenku a s Evou na mole zapózovala.

Lidé si postavu Evy Longorie užili i letos v létě, kdy se pokaždé v jiných plavkách promenádovala na plážích v Marbelle. Ve Španělsku totiž s manželem José Bastónem koupili dům a snaží se prodat své sídlo v Beverly Hills.

Další články

Načítám