Hlavní obsah
Článek

Tatiana Dyková (46) patří k nejobsazovanějším herečkám v Česku. Za svou kariéru už několikrát ukázala, že se ráda pouští do nejrůznějších bláznivých nápadů a nerada kazí legraci. To ukázala i v Ostravě, kde se proběhla nahá po náměstí.

A na bláznivý nápad nebyla sama. „Byli jsme v Ostravě se Shakespearkama, Zkrocení zlé ženy. Báječná parta, fantasticky profesionální představení… a potom zábava! Skvělí kumpáni na blbiny. Mě baví mít večírky, ale nebaví mě sedět a povídat si, ale baví mě něco vymýšlet. Naštěstí jsem pro to našla úžasnýho partnera, což je shodou okolností můj muž Vojta (39). A oba nás napadlo, co kdybychom přeběhli náměstí v Ostravě nahatý. Ale jako všichni,“ šokovala diváky v show 7 pádů Honzy Dědka.

Následně přemluvili ostatní kolegy. „Maskérky se nejdřív zdráhaly, že je to blbý, tak jsme s Vojtou začali, všichni se přidali. Teď jsme se viděli nahatý a nevěděli, jestli na sebe koukat, nebo ne. Pak jsme vyběhli přes to náměstí a zase zpátky. Zčekli jsme, kdo to jak má, a zase jsme se oblíkli. A dostavila se ta fantastická euforie, že jsme dobrý,“ doplnila Tatiana Dyková, která navíc letos slaví 30 let od doby, kdy dostala svou první roli. První roli totiž dostala již v šestnácti letech v povídce Hotel pro sourozence v seriálu Prima sezona.

Další články

Načítám