Hlavní obsah
Článek

Ani v letošním ročníku StarDance nebude chybět Tatiana Drexler (61). Do poroty taneční soutěže usedla poprvé v roce 2007 a od té doby se na obrazovce objevuje pravidelně. Na blížící se první přímý přenos se už stejně jako diváci těší.

Letos bude ale porota StarDance jiná. Chybět bude Zdeněk Chlopčík (67), který k pořadu už neodmyslitelně patřil a mnoho fanoušků si neustále žádá jeho návrat. Tatiana však přišla s nápadem, kdo by jejího kolegu mohl zastoupit.

Při natáčení letošní znělky totiž nechyběl ani její německý manžel, který je tak trochu pan Colombo a nikdy se po boku porotkyně taneční show neukazuje. „A je to von. Místo Zdeňka Chlopčíka přijde Hartmut. Nejen, že nikdy nic nevyhrál, ale ani nikdy netancoval. Vlastně mu ani nebude rozumět, ale to nemusí být na škodu,“ dodala vtipně Drexler a pochlubila se společným snímkem se svým mužem.

S manželem žije Tatiana Drexler trvale v německém Hannoveru a do Česka a na Slovensko, mnohdy i s jeho doprovodem, jezdí. Zatímco Tatiana zasvětila svůj život tanci, její muž je z úplně jiné branže. S kriminalistou Hartmutem Hoppem se seznámila při autonehodě, kterou způsobila, a on ji vyšetřoval. Doma má tak Tatiana opravdu svého Columba.

5
fotek

Další články

Načítám