Hlavní obsah
Článek

Syn Františka Nedvěda, František Nedvěd ml., se tři roky po tátově smrti oženil. Za manželku si vzal svou partnerku Renátu.

Svatba se konala v sobotu v úzkém kruhu rodiny a přátel. Nevěsta přijala manželovo příjmení a je z ní paní Nedvědová.

František Nedvěd ml. po otci zdědil nejen výraznou podobu, ale pokračuje i v jeho hudebních stopách. Je folkovým zpěvákem, kytaristou a skladatelem. Vystupuje s kytaristou Danielem Krobem. Jeho nyní již manželka mu dělá manažerku.

„Jsem muzikantem tělem i duší… muziku miluju a dělám ji především pro lidi. Mám vedle sebe skvělý tým, se kterým vás během koncertů zavedeme zpět v čase do doby, kdy hráli Nedvědi ve dvou. Ale představíme vám i novou tvorbu, a především vás zapojíme do průběhu koncertu, protože bez vás by to nešlo!“ píše Nedvěd ml. ke své tvorbě na svých webových stránkách.

František Nedvěd ml. se oženil

Krátce před svou smrtí v roce 2021 se znovu oženil také slavný písničkář. S manželkou Marií v Praze na Staroměstské radnici po padesáti letech obnovili svatební slib. S nápadem tehdy přišla Nedvědova paní.

„Myslím, že s tím přišla spíš manželka. Nebude to nic pompézního, po těch letech už není co slavit,“ řekl Super.cz se smíchem zpěvák krátce před svatbou. Zemřel měsíc po obnovení slibu, 18. července 2021.

Související témata:
František Nedvěd

Další články

Načítám