Hlavní obsah
Článek

Myslel to jistě dobře. Poté, co se Petr Fiala pochlubil videem ze zahájení olympiády v Paříži, si dovolil veřejnost oslovit velmi familiárním způsobem. A to neměl dělat.

„Přátelé, podívejte se na krátké ohlédnutí za otevřením Českého domu v Paříži,“ vyzval na svém facebookovém profilu a nastala mela. Už oslovením zvedl hodně lidí ze židle. Krátce nato se mu jali vysvětlit, jak to s tím přátelstvím vlastně je.

„To je kašpar, nic dobrého pro republiku neudělal. Pořád se jenom fotí a předvádí. Fialo, jsi pořád jenom politolog okresního formátu,“ vzkázal předsedovi vlády Martin. „Jo a nejsem tvůj přítel,“ dodal.

„Nejsem tvůj přítel,“ přidal se Aleš. „Přátelé? Vy nějaké máte?“ pídil se Martin. „Má,“ odpověděla mu rázně zpěvačka Linda Finková.

„Petr Fiala, malý český král slunce. Děkujeme, že jste na světě,“ napsal v reakci na status Fialy nadšený Pavel. „Krásné video, děkujeme, pane premiére,“ zasnila se Hela. „Kašpare, zase se válíš za peníze daňových poplatníků,“ zvolal Josef.

Po mistrovství světa v ledním hokeji se opět ukázalo, že premiérovi jeho fandění sportu nikdo moc nevěří. On se však nedůvěrou lidí nedá zviklat a zkouší to dál. Protože odvážným štěstí přeje!

Další články

Načítám