Hlavní obsah
Článek

Tanečník Martin Prágr (29) se po účinkování v drsné reality show Survivor vrací na taneční parket soutěže StarDance, kde je jedním z nejoblíbenějších tanečníků. V show bude účinkovat už počtvrté.

I proto uvedl, co dle něj dělí ty úspěšné a oblíbené taneční páry od těch, které vypadávají mezi prvními. „Podle mě je úspěch jen to, že se ten tanečník nebo osobnost do té série vůbec dostane. Já jsem šťastný, že jsem tu nabídku dostal, a říkají to i ty celebrity. Pak už je to o divácích. V Survivoru určují vítěze hráči, tady je důležité spojit nějakou sympatii pro diváky a myslím si, že chtějí vidět někoho, kdo má na té cestě nějaký vývoj,“ svěřil se Martin pro Super.cz s tím, že možnou nevýhodu mohou mít osobnosti, které už tančit umí. Avšak to není pravidlem.

„Kolikrát je složité, když dostanete na začátku někoho, kdo umí tančit – a diváky to třeba ve čtvrtém díle asi přestane bavit. Rozhodují tam detaily. Například jsem byl překvapený, že jsme se s Ivou dostali tak daleko, protože ona uměla tančit a bylo složitější, aby každé kolo ukázala ještě něco navíc než člověk, který tak zdatný není a posuny ukazuje během každého kola,“ podotkl.

Pokud jde o rivalitu, tak ji i ve StarDance pociťuje. Nejde ale o nic toxického. „Nemůžu říct, že to nechci vyhrát. Je to soutěž a řekneš si, že to chceš vyhrát, nechceš být třetí, to je blbost. Nějaká zdravá rivalita tam je, jinak by nás to asi neposouvalo, ale všechny páry si to přejí. Já sám jsem nadšený, když vidím, jak se ostatní zlepšují. V rámci show se ta soutěživost vždy projeví, když začne ta důležitá část. Soutěživost té osobnosti se nepozná během tréninků v srpnu a září, ale během prvního a druhého přenosu v říjnu,“ dodal Martin Prágr.

Další články

Načítám