Hlavní obsah
Článek

Závislost na plastické chirurgii se britské glamour modelce Katie Price (46) začíná vymykat kontrole. Bývalá hvězda pánských časopisů známá i pod pseudonymem Jordan dvakrát zbankrotovala a momentálně se její dluhy vyšplhaly na 3,2 milionu liber, v přepočtu 96 milionů korun. Katie ovšem místo toho, aby se snažila uskromnit a dluhy splácela, vyrazila do Turecka na další lifting obličeje, její již šestý.

Tím ovšem potíže Katie zdaleka nekončí. Soudkyně Catherine Burton na ni vydala zatykač, jelikož se modelka minulý týden opět nedostavila k jednání u konkursního soudu a momentálně jí tak hrozí, že po příletu do rodné země poputuje rovnou do vazby. Katie místo soudu odletěla se svým přítelem JJ Slaterem do Turecka na zmiňovaný zákrok za 10 tisíc liber (300 tisíc korun).

Pobytu za mřížemi se modelka těsně vyhnula již v minulosti, a to v roce 2021, kdy za řízení pod vlivem alkoholu vyvázla nakonec pouze s podmínkou. Z modelčina jednání je zdrcená především její rodina. Matka Amy již v minulosti promluvila o tom, že její dcera skutečně propadla závislosti na plastické chirurgii. „Nechtěla jsem, aby podstoupila nějaké operace, tak jsem jich několik zrušila. Pak se naučila, že mi to nemá říkat. Myslím, že je to tělesná dysmorfická porucha a podle mě je to s jejími tetováními stejné. Podle mě jsou její prsa směšná, když se mě tak ptáte,“ uvedla Amy s tím, že pokud její dcera nebude opatrná, může skončit jako ‚Frankensteinova nevěsta‘.

Zklamané ze své mámy jsou ale i její děti. Devatenáctiletý Junior a o dva roky mladší Princess se prý navíc obávají, že matčiny prohřešky mohou mít vliv na jejich vlastní kariéry. Zatímco Junior se po vzoru otce Petera Andreho snaží prosadit v hudebním průmyslu, Princess sklízí úspěchy na poli modelingu.

„Junior a Princess jsou už dost staří na to, aby viděli, co je dobré a co špatné. Takže vidět jejich matku, jak se takto chová, je pro ně těžké a smutné. Junior studuje a připravuje se na hudební dráhu a Princess má mnoho nabídek k práci, ale oba jsou nervózní, že se jich budou ptát jen na Katie. Ta už se nedokáže kontrolovat,“ dodal zdroj z okolí modelčiny rodiny.

Další články

Načítám