Hlavní obsah
Článek

Stálice nováckého zpravodajství Lucie Borhyová (46) čas od času potěší své fanoušky fotkami v plavkách od moře. Nyní se ale objevila ve společnosti v outfitu, který je pro slavnou moderátorku naprosto nevšední.

Na veřejnosti se totiž objevila v koženém outfitu. Ihned na sebe upoutala velkou pozornost mužů, ale i žen. Navíc ladila i se zpěvákem Mikaelem, který na akci křtil svou novou desku Focus. To, že oba přišli v kůži, byla spíš náhoda. „Ráno jsme se spolu neoblékali. Dalo by se říct, že je to náhoda, ale říkal mi, co je to za prostor, kde se budeme nacházet, tak mi to popsal a já řekla, že bych si teda vzala něco koženého, a Mikael mi řekl, bingo, já taky budu v koženém,“ smála se Lucie během rozhovoru pro Super.cz.

Mikael, kterého si lidé také pamatují jako Michaela Foreta (38) za Superstar, je i skvělým malířem. Během křtu si lidé mohli zakoupit jeho obrazy, a právě proto tam byla přítomna i Lucka. „Já také ráda maluji, máme spousty věcí společných. Mikael se rozhodl prodat své obrazy a výtěžek poputuje na transparentní účet nadačního fondu LuckyBe. Výtěžek půjde na předčasně narozená miminka, protože já jsem patronkou neonatologického oddělení Fakultní nemocnice Bulovka. Pomáháme už roky a každá koruna je dobrá,“ dodala Lucie Borhyová.

4
fotky

Další články

Načítám