Hlavní obsah
Článek

Pro Sunday Rose Kidman-Urban, dceru Nicole Kidman (57) a country zpěváka Keitha Urbana, to byl jistě velký večer. Poprvé se ve svých šestnácti letech prošla po módním mole. Reakce obyčejných lidí na její modelingový debut ale bohužel vůbec nejsou hezké.

Nicole Kidman má s Keithem Urbanem dvě dcery a právě ta starší, Sunday Rose, se s mámou poměrně nedávno začala objevovat na společenských akcích. Dosud vždy jako doprovod Nicole, tentokrát její matka poprvé seděla v hledišti a sledovala svou dceru na mole. Stalo se tak v rámci módního týdne v Paříži na přehlídce Miu Miu Paris Womenswear jaro-léto 2025. Vedle Sunday Rose se na mole objevili také herci Willem Dafoe a Hillary Swank nebo potomek britské rockové ikony Stinga Eliot Sumner.

Sunday Rose nasadila modelkovský stoický výraz, stejný, jako mívá po boku maminky na červeném koberci, a vyrazila v bílých šatech bez rukávů a černých střevících. Magazínu Vogue přiznala, jaké měla před svým poprvé pocity. „Čekala jsem na to velmi dlouho, takže když se ta nabídka objevila, bylo to velmi vzrušující a teď je ten den konečně tady,“ řekla a přidala svou radu. „Asi jen jako nestresuj se moc, protože jsem byla opravdu ve stresu, ale všichni jsou tady velmi milí.“

Její maminka Nicole Kidman pak dodala, že si její dcera opravdu přála projít se po mole už velmi dlouho, musela ale počkat, až jí bude šestnáct let. A podle zdroje magazínu Daily Mail není ani tatínek Keith Urban příliš nakloněn tomu, aby se dcery do dovršení dospělosti objevovaly ve světlech reflektorů.

Sunday Rose by si však nejspíš neměla číst komentáře, které se po jejím debutu objevily v tisku. Lidé jí kariéru modelky rozhodně nepřejí.

„Modelem může být podle všeho každý… pokud máte slavné příjmení. Chybí mi časy, kdy byly modelky krásné.“ „Není krásná a není ošklivá… vypadá jen velmi průměrně… v davu by nevynikla.“ „V žádném případě není ohromující. Je jako miliony dalších teenagerů po celém světě. Práci dostala jen díky rodičům, nic víc.“ „Zamračení do kamery nedělá modelku. Její ‚vzhled‘ není dobrý… Pro Kidmanovy je to opravdu trapné.“ „Jak může být modelkou? Jako mnoho jiných dnes díky bohatým a slavným rodičům.“ „Sunday Rose je průměrná a nevýrazná.“ „Nepotismus (prosazování příbuzných či dalších spřízněných osob - pozn. redakce) v celé své kráse. Krásná dívka, ale bez slavných rodičů by nebyla na dráze.“ Taková smrť negativních názorů se objevila pod článkem o debutu dcery herečky a muzikanta.

Sunday Rose jistě s podobnými komentáři musela dopředu počítat, je tak otázkou, jak moc ji podobné názory raní, nebo jestli je přejde a bude se soustředit jen na svou budoucí kariéru. To ukáže až budoucnost.

Související témata:
Sunday Rose Kidman-Urban

Další články

Načítám