Hlavní obsah
Článek

Hudebník Chris Martin a herečka Dakota Johnson (34) prý odvolali zásnuby a po sedmi letech vztahu se rozešli, informuje britský Daily Mail. Jiná média pro změnu tvrdí, že pár je stále spolu, s odvoláním na mluvčí herečky, která měla uvést, že jsou velmi šťastní. Smaragdový prsten, který hvězda Padesáti odstínů šedi od frontmana kapely Coldplay dostala, však z prstu sundala.

Zatímco Daily Mail uvedl, že zpěvák nyní musí akceptovat, že je po všem a to nejlepší pro něj je posunout se dál, americká média citují zprávu hereččiny mluvčí, že pár je „šťastný a spolu“. Martin na informace zatím nijak nereagoval.

Už v roce 2019 se měli na čas rozejít, rychle se k sobě ale vrátili. Další spekulace se objevily letos v květnu poté, co zpěvák svezl jistou ženu autem a ona pak na sociální síti X uvedla, že Martin je single. „Je to u nich jako na houpačce, ale jsou opět spolu,“ citoval americký magazín svůj zdroj v červnu.

Zmíněný Daily Mail se nyní odvolává na svůj vlastní zdroj, který tvrdí: „Chris a Dakota se v posledních měsících opravdu snažili a tvrdě pracovali na tom, aby jejich vztah fungoval. Mají se velice rádi, ale oba došli k závěru, že vztah nelze dlouhodobě udržet.“

Další články

Načítám