Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (31)Přemek Forejt (37) společně vyrazili na dovolenou do Itálie. Jejich první zastávkou se staly Benátky a dotazy fanoušků, zda už neproběhly zásnuby, na sebe nenechaly dlouho čekat.

Plavba na gondole, památky a šampaňské. Eva a Přemek si užívají čas jen sami pro sebe. Zpěvačka a herečka se už v minulosti netajila tím, že by se svatbě nebránila. Přece jen se známým šéfkuchařem jim to nějakou dobu klape a společně vychovávají nejen jejího syna Nathaniela, ale i společného Tristana Williama.

Jen co zpěvačka a herečka sdílela snímky z romantického výletu, její nejvěrnější přišli s dotazy. „Lidičky, myslíte si, že Přemek už požádal Evičku o ruku?“ začala se dotazovat jedna z fanynek. „Takhle vypadá šťastná, zamilovaná holka,“ stálo v dalším z komentářů.

Jestli k zásnubám došlo, Eva neodpověděla. Vypsala se však z toho, jak unešená byla ve Florencii. „Už vás někdy umělecké dílo rozbrečelo? Já to dneska zažila. Opět. A opět díky Michelangelovi,“ svěřila se Burešová, kterou na cestách absolutně dostala socha Davida.

Další články

Načítám