Hlavní obsah
Článek

Bude to rok, co se stala maminkou. Dominika Myslivcová (30) přivedla loni 22. srpna na svět prvorozeného syna Deriana. Známá influencerka se po porodu už vrátila ke své původní formě a rozhodla se pochlubit svým tělem v bikinách.

K matkám, které na sobě ale neustále dřou, rozhodně nepatří. „Abych byla upřímná, tak do cvičení jsem se ještě nepustila,“ prozradila Super.cz blondýnka s tím, že jí stačí pohyb kolem syna. „Skáču okolo malého, je to docela náročný a od rána do večera je člověk na nohách,“ dodala Myslivcová, jež fotografií v bikinách, kterou sdílela, rozhodně zaujala.

„Bohyně prý udělali z žen muži. Jen jim to musíme čas od času připomenout,“ svěřila se Dominika k pozdravu z lázní Rájecké Teplice za Slovensku. Snímkem v bílých plavkách potěšila fanoušky, a k její postavě se musel vyjádřit dokonce Richard Chlad. „Dobrá forma!“ napsal podnikatel a popřál influencerce k svátku.

„Teď schválně, otázka: A co udělaly ženy z mužů? Respektive stále zkouší ve většině případů udělat?“ dodal miliardář pobaveně. „A záleží jak které, jsme hnací motor, takže z vás dokážeme udělat fakt úspěšné muže. Když máš štěstí a narazíš na dobrou ženu,“ dodala influencerka.

Další články

Načítám