Hlavní obsah
Článek

Na konci dubna se Berenika Kohoutová (33) pochlubila radostnou novinkou. Herečka a zpěvačka natočila nový videoklip songu Hot or Not, ve kterém odtajnila, že je těhotná. Bříško už nemohla dále skrývat, a tak šla se zprávou ven.

Od té doby se na společenských akcích neobjevovala, až nyní. Premiéru nového představení Forman na pražské Kampě si nenechala ujít. „Absolutně miluji a vyrostla jsem na muzikálu Hair, je to pro mě zásadní film asi kvůli tomu, že tam jsou ty písničky,“ svěřila se Super.cz herečka s tím, jaký film od Miloše Formana má nejraději.

Na červený koberec dorazila Berenika v bílých letních šatech. Pod volným a vzdušným modelem se jí už rýsovalo rostoucí těhotenské bříško. Na představení ji doprovodila sestra a herečka se nadšeně vítala i s kolegy, které na místě potkala. Natáčení se věnuje stále, ale jak sama přiznává, už to není tak jednoduché. A na příchod druhého dítěte se začíná pomalu připravovat.

„Stále pracuji, ale musím přiznat, že už je to trochu náročné, protože natáčení třeba v ateliéru už je docela peklo, ale pořád se nějak snažím držet. A pak už v létě budu snad na chalupě s nohama ve škopku. Nějakou dobu určitě budu doma a uvidíme, jak to vyjde a jak se pokusím vrátit do seriálu, který točím, a co bude dál. Nechávám to zatím trochu otevřené,“ prozradila herečka, která už má doma dcerku Lolu.

Další články

Načítám