Hlavní obsah
Článek

Skoro nenalíčená a s kšiltovkou na hlavě. Tak se většině televizních diváků vepsala herečka Michaela Pecháčková (20) v seriálu ZOO, kde ztvárňuje roli Sid. Na módní přehlídce v rámci charitativního galavečera nadace Šťastná hvězda by ji možná ani nepoznali.

„Ani nevím, jak se to stalo. Kývla jsem na to a teprve pak mi došlo, co jsem to potvrdila,“ řekla před svou premiérou na módním mole herečka. „Bála jsem, že můžu třeba zakopnout. Byly to nervy,“ prozradila. To, jaký jí na přehlídku vytvořili look, se ale Míše líbilo. „Je to příjemná změna, když nemám kšiltovku dozadu, ale trochu jiný look,“ soudila.

Kšiltovku ale odhodí i jako Sid v pokračování seriálu ZOO, jehož bude opět součástí. „V nové sérii už budu bez kšiltovky. Nebudu lhát, že jsem si to tajně nepřála, a shodli jsme se na tom. Budu mít trošku jiný look, což souvisí i s dějem. Bude to jiné a hezké, ale víc nechci prozrazovat,“ upřesnila.

Míša má před sebou náročné období, protože zároveň se začátkem natáčení začíná také zkoušet titulní ženskou roli v muzikálu Lotrando a Zubejda v Divadle Broadway, kde už vystupuje v muzikálu Okno mé lásky. „Snad nějaký čas pro sebe najdu, minimálně se snad někdy pořádně vyspím,“ krčila rameny.

6
fotek
Související témata:
nadace Šťastná hvězda

Další články

Načítám