Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová a Josef Kokta (67) se svými třemi dětmi si měli právě teď užívat poslední dovolenou těchto prázdnin. Rodinná idylka v Řecku se však nekoná. Ornella musela odletět bez manžela a syna Quentina, zradil je prošlý cestovní doklad. O nepříjemnostech na letišti informovala influencerka na instagramu se slzami v očích.

„Máme tady update, šílenej update. Když jsme odbavovali kufr, tak jsme zjistili, že Quentin má propadlý pas. Takže Pepa s Quentinem teď neodlétají, jsem z toho docela v p*deli. Strašný,“ spustila Ornella (31) ve stories na svém instagramu. „Budou řešit pas přes Ministerstvo vnitra, ale dneska stejně neletí. Všichni, co někam letíte, koukejte na to datum toho pasu,“ apelovala na své sledující se slzami na krajíčku.

Na dovolenou Ornella nakonec odletěla pouze se synem Svenem a nejmladší dcerkou Lilianne, ale doufá, že brzy dorazí i zbytek „posádky“.

„Hlásí se vám Kokťák a mladej Kokťák. My jsme zůstali v Praze. Kdo sledujete Orny, tak už asi víte, že jsme rodiče na p*d, protože jsme nezkontrolovali pasy a samozřejmě prů*er, protože ho nepustili na palubu. Teď jsme na večeři, ráno vstávačka a pojedeme žádat o rychlopas, který nám, doufám, vystaví hned ten den,“ informoval na sociálních sítích i Josef (67).

Další články

Načítám