Hlavní obsah
Článek

Letošní léto tráví Gabriela Soukalová (34) nejen u vody v Česku. S rodinou bývalá profesionální sportovkyně vyrazila do Slovinska, kam se vrátila po letech. S malou dcerkou Izabelkou, která v červnu oslaví už třetí narozeniny, tak zvládli i náročnější túry.

Svou dovolenou Gabriela důkladně dokumentuje a fanouškům posílá tipy na to, kde se zastavit. „Po letech zpátky. Slovinsko mám moc ráda, je to nádherná země, ve které je toho opravdu hodně k vidění. Křišťálová jezera, nádherné hory, vodopády a jeskyně. Je tam vyžití pro celou rodinu,“ svěřila se sportovkyně, která poslala pozdrav od Bohinjského jezera, kde se ubytovali. Společně s dcerou zvládají túry v přírodě, ale užívají si také koupaní. Přece jenom Izabelka roste jako z vody.

A s plovacími rukávky se tak zvládne čvachtat dlouhou dobu. „Znáte to, modrá pusa, a když se jí zeptáte, jestli je jí zima a že už půjdeme ven, tak vždycky řekne, že není,“ napsala Soukalová k fotce. V plavkách sama předvedla skvělou figuru, kterou si i po ukončení sportovní kariéry stále udržuje.

„Parádní postava,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Gábi, Vy jste tak nádherná bytost, nejen fyzicky, což je teda megajasné, ale i jako žena, osobnost, řekla bych energetický zářič, mějte se krásně všichni 3,“ bylo v jedné ze zpráv, které Gabriela dostala.

Další články

Načítám