Hlavní obsah
Článek

V poslední době musí Dara Rolins (51) čelit stále se opakujícím hejtům. Rýpalové se na sociálních sítích už před pár týdny pořádně pustili do jejího vzhledu, kdy bylo hlavním tématem to, že zpěvačka podstoupila facelifting. Teď si zase posvítili na její figuru.

Na té zpěvačka už roky dře. Může se tak chlubit útlým pasem, který má díky pravidelnému cvičení. „Jediná cesta, jak dopřát vaší zdravé duši pobyt ve zdravém těle, je pohyb. Ideálně pravidelný. Žádné léky,“ svěřila se Dara s tím, že měla nyní ve cvičení pauzu. Což na její figuře není poznat.

Stále se může chlubit neuvěřitelně štíhlou figurou, kterou předvedla ve zdobeném krátkém topu. Zpěvačka je však jiného názoru. „Já jsem měla tříměsíční, nedobrovolnou, ale logicky nutnou přestávku, a myslela jsem, že mě jebne. Ztratila jsem kondičku i svalovou hmotu. Moje tělo si sice pamatuje, ale já mám pocit, že jsem zase na začátku,“ dodala Dara, která se po zveřejnění snímků své postavy opět setkala s hejtry.

„Postavu máte skvělou. Ten lifting obličeje je příšerný. Nechápu, proč postujete fotky snad každý den. To čekáte, že vám to lidi budou chválit? Je to popravdě prů*er, úplně vás ten plastik zničil,“ napsal jí jeden ze sledujících. „Vyhublá padesátiletá plastiková dáma. Omlouvám se,“ napsala jí paní Simona. „Tak zase máme komentovat, že jste krásná. 123. selfie. A hubená. Člověk se ptá, jak velký problém sama se sebou vlastně máte,“ stojí v jednom z hejtů. „Ovšem úprava břicha na třetí fotce, si myslím, že je zbytečná,“ připsala jakási Niky.

Zpěvačka i tak měla zastání. „Je to kočka, a jak to, že je tak štíhlá? No, milé dámy, bez práce nejsou koláče, takže asi tak,“ podpořila Daru Rolins jedna z jejích fanynek. „Fíha, tady člověk zjistí, kolik je závistivých lidí. Chcete mít takovou postavu, tak něco pro to dělejte,“ napsala k fotkám Dary jedna z žen.

Související témata:

Další články

Načítám