Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Debbi (31) překvapila fanoušky novou image. Ukázala se jim totiž jako prvorepubliková hvězda. Outfit ve stylu dvacátých let jí padnul jako ulitý.

Nevím, zdali bych tuto image zvládla prodávat celoživotně, to asi ne, ale jinak se mi to líbilo. Ta doba se mi velmi líbí, bavilo mě to natáčení. Užívala jsem si to, že jsem na sobě měla ty šatičky s tím peříčkem, ale pro jednou to stačilo,“ smála se Debbi během rozhovoru pro Super.cz.

Jednalo se o natáčení klipu k její nové písni s názvem You Wanted All, která je ochutnávkou z připravovaného alba Deep Emotions, které vyjde začátkem příštího roku. Spolupracovala na něm s producentem Borisem Carloffem. Seznámili se v porotě Eurovize. „Tam jsme si pokecali a smáli jsme se a sedlo to. Potom jsme se potkali na Andělech před dvěma lety a říkal jsem jí, že mám pro ni písničku, a druhý den jsem jí poslal, a hned v pondělí jsme se domluvili, že ji zkusíme nazpívat a velmi to sedlo,“ svěřil se Super.cz hudební producent.

Jsou to také dva roky, co se zpěvačka stala vdanou paní. S manželem Tomášem jí do života přišly i jeho tři děti z předchozího vztahu, se kterými má Debbi úžasný vztah. „Myslím, že vše funguje tak, jak by mělo. Snažíme se spolu trávit čas, jezdit společně na výlety.“ A jak sama říká, zatím zvládá s nimi dělat i domácí úkoly. „Já mám ale strach, že nějaké předměty, jako je minimálně matika, tak u nich se za chvíli dostaneme do fáze, že tomu nejstaršímu už asi nebudu moc pomáhat, ale chodí na němčinu, tam mu samozřejmě pomoct můžu,“ doplnila se smíchem zpěvačka, která je poloviční Němka.

5
fotek

Další články

Načítám