Hlavní obsah
Článek

Jak rychle letí čas, to se dá nejlépe poznat na dětech. A u Daniely Peštové (53) to platí do puntíku. Zatímco před třemi lety byl její nejmladší Paul Henry ještě chlapečkem, v pátek se na sociální síti pochlubila fotkou, na které její syn vypadá už skoro jako muž.

Konec školního roku na Instagramu přinesl sérii fotek, kdy se maminky chlubí svými dětmi. A jednou z nich byla i Daniela Peštová, která má doma absolventa základní školy. Paul Henry, jehož otcem je Paľo Habera (62), byl s mámou v roce 2021 na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Kde je ale dnes děťátko, které tehdy v kšiltovce pózovalo vedle slavné maminky?

Daniela také vyvedla mladšího i staršího syna v polovině června letošního roku na Schwarzkopf Elite Model Look a na těchto snímcích už bylo patrné, jak Paul Henry vyrostl. Šok ale přišel až v pátek, kdy si modelka na Instagramu vystavila fotky se synem, který má na sobě absolventskou stuhu a hlavu má skoro dohola. „Jedna životní kapitola uzavřena. Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč ten čas tak letí??!“ napsala Daniela ke snímkům, mezi kterými je i fotka, kdy šel tehdy ještě malý synek zřejmě do první třídy.

„To je Paul? Vážně? Účes ho změnil, je vysoký, a já jsem měla pocit, že on je ještě takový chlapeček. A už je z něj téměř muž,“ napsala jedna sledující, které Daniela objasnila, že i ji syn změnou účesu překvapil. „Předevčírem se takhle vrátil domů a já ho skoro nepoznala,“ napsala se smajlíkem.

Je otázka, kam se budou dál ubírat kroky Paula Henryho a jestli se vydá ve šlépějích jednoho z rodičů. Už teď je jasné, že na modeling by výšku určitě měl.

Další články

Načítám