Hlavní obsah
Článek

Léto zakončila Kamila Nývltová (35) v oblíbené destinaci, kam létá už roky. Na Egypt nedá zpěvačka dopustit, a dokonce je věrná stejnému resortu. Přestože nedávno přiznala, že je opět zamilovaná, dovolenou se svým partnerem netrávila.

Zpěvačka vyrazila na čistě dámskou jízdu. „Momenty, který nám už nikdo nevrátí! Což je čas odpočinku a být s rodinou,“ svěřila se Kamila, která k moři vytáhla svou maminku. Vedle snímků průzračného moře se tak pochlubila také společnou fotkou v plavkách.

„Už od roku 2017 sem já a moje rodina jezdíme a je to tady náš druhý domov“ svěřila se Kamila, která trávila dovolenou v oblíbeném resortu v Marsa Alam, odkud poslala také pozdrav v plavkách.

Na začátku léta svěřila, že se jí podařilo pár kilo shodit. V bikinách tak předvedla štíhlou postavu a super opálení. U fotek, které sdílela na sociální síti pak začaly přibývat pochvalné komentáře. Potencionální nápadníci však mají smůlu. Zpěvačka v srpnu odtajnila, že je ve vztahu. „S někým se vídám. Zatím je to v začátcích, ale jsem šťastná,“ překvapila Super.cz Kamila, která randí pár měsíců.

Další články

Načítám