Hlavní obsah
Článek

Na konci roku 2022 si Dara Rolins (51)Pavlem Nedvědem (52) pořídili pozemek u jezera Maggiore s plánem postavit na něm luxusní sídlo. Milionová nemovitost zamilovaného páru roste každým dnem a vypadá a už teď připomíná hotel.

Okázalá vila na svahu už má teď vybudované třetí patro. Moderní stavba bude v malé italské vesničce u jezera rozhodně nepřehlédnutelná. Dům už má zdi a vybudovaný velký bazén.

„Bylo od začátku jasno, jak dům má vypadat. Přeci jenom trošku míň řešíme podnebí, pořád je tam slunečno. Věděli jsme, že chceme prosklený moderní dům,“ svěřila se zpěvačka k moderní stavbě, kterou se svou láskou buduje. „Malinko se to komplikovalo místem, protože dům je u jezera na skále, je to takové orlí hnízdo,“ svěřila se loni na podzim Super.cz Dara. Za několik měsíců se však stavba pořádně posunula.

Za lukrativní pozemek měla Dara s Pavlem Nedvědem zaplatit kolem 25 milionů, hodnota vily tak s každým patrem pomalu stoupá. Zamilovaný pár bude mít nádherný výhled na italské jezero. Z druhé strany domu pak budou mít na dohled alpské pahorky. Podle tabule umístěné na stavbě je navíc termín dokončení plánovaný na konec září 2024. Dara by se tak brzo mohla v krásné nemovitosti v Itálii, kde její partner žije, zabydlovat.

Další články

Načítám