Hlavní obsah
Článek

Influencerka a účastnice Survivoru Rachel Karnižová si loni na jaře prošla brutálním napadením. Svůj příběh sdílela Slovenka na sociálních sítích, kde odhalila podrobnosti svého složitého vztahu se slovenským raperem. Rok poté se podělila o výsledky soudu ohledně ublížení na zdraví.

Ten dopadl v její prospěch a slovenský muzikant, který si přezdívá Tommy Kotty byl shledán vinným. „Spravedlivost na Slovensku stále je, i když se to strašně dlouho natahovalo. Čekala jsem rok, než mi přišlo vyjádření,“ svěřila se Slovenka, která šla loni několik měsíců po napadení do show Love Island. Televizní diváci ji kvůli tomu často kritizovali, nepřišlo jim, že se Rachel chová jako oběť domácího násilí.

„Všichni, kteří to zpochybňovali a nevěřili mi, tak vám jen přeji, aby vám to karma nevrátila, aby se vám nebo vašim dětem nestalo to co mně nebo něco horšího,“ svěřila se nyní Rachel, která sdílela dokumenty od soudu, ve kterých je její ex označen vinný z ublížení na zdraví.

„Tak strašně hodně lidí mi psalo nenávistné zprávy a komentáře „karma ti to vrátí“. Ano, vrátila, dala mi nejkrásnější život, úspěch a skvělé lidi okolo, kteří mě v tom nejhorším podrželi a neotočili se zády,“ dodala influencerka, která je nyní šťastně zamilovaná.

Vztah tvoří s půvabnou fitness trenérkou Dominikou, se kterou si aktuálně užívá na Mallorce. Odtud Rachel poslala nejen sexy pozdrav v bikinách, ale natočila i cvičící video se svou láskou, kterou zahrnuje polibky.

Další články

Načítám