Hlavní obsah
Článek

Až donedávna měla všechno, o čem jen člověk v životě může snít. Jenže teď se jí domeček z karet pomalu začíná rozpadat. Blake Lively se kvůli několika událostem stala z opěvované herečky téměř nežádoucí osobou.

Ještě před pár dny byla za hvězdu na premiéře filmu Deadpool & Wolverine, ve které hlavní roli ztvárnil její manžel Ryan Reynolds. Teď snad aby Blake Lively raději nečetla žádný tisk. Herečka, kterou mezi hvězdy vystřelil kdysi úspěšný seriál Superdrbna, se totiž dle zahraničního tisku i obyčejných lidí dopustila neodpustitelné chyby, když během propagace svého nového filmu nehovořila o domácím násilí, o kterém film mimo jiné pojednává, ale bavila se spíše o pozitivních věcech a usmívala se. Herečka se později snažila vše zachránit přidáním příspěvku o domácím násilí na sociální síť, média už ale o ní začala psát téměř jako o nepříteli číslo jedna.

A na světlo světa se vytahují všechny skandály, které má Blake za sebou. Od momentu, kdy na jedné filmové premiéře dostala od fanynky náramek, ale na rozdíl od své podobně obdarované kolegyně si ho nevzala, protože se jí nehodil k šatům, přes kontroverzní výběr místa svatby herců, kdy si své ano řekli na poli, na kterém v minulosti pracovali otroci, až po legraci, kterou si udělala po útocích na upravenou fotku princezny Kate, když sdílela také velmi upravenou fotku sebe sama pro svou propagaci.

V současné době se ale přetřásají i starší rozhovory, ve kterých neměla Blake zrovna dobře odpovídat nebo se měla chovat povýšeně, novinářka Kjersti Flaa dokonce promluvila i o televizním rozhovoru z roku 2016, během kterého se prý herečka chovala tak hrozně, že moderátorka chtěla dát výpověď v práci. A v neposlední řadě se hojně rozebírá i vztah Blake a režiséra filmu Justina Baldoniho, který v něm zároveň hraje i hlavní mužskou roli. Ten je prý přinejmenším vlažný, a dokonce se hovoří o tom, že se ti dva nemohou ani cítit.

Kombinace všech těchto zpráv, které se v současné době objevují v zahraničních médiích, jako by byla tak trochu honem na čarodějnici a dělala z Blake Lively veřejného nepřítele číslo jedna. A podle Daily Mailu by mohla být pověst herečky navždy zničena. Nezbývá tak než počkat, jestli svět na špatné chování hollywoodské krásky zapomene, nebo sama brzy zmizí v propadlišti dějin.

Další články

Načítám