Hlavní obsah
Článek

Slavná španělsko-mexická zpěvačka Belinda Peregrin si prožila noční můru všech modelek. Během pařížského týdnu módy upadla během přehlídky a v botech s vysokými podpatky se ani sama nemohla postavit. Nakonec ale vyloudila i úsměv.

Na tohle princezna latinského popu Belinda Peregrín Schüll asi jen tak nezapomene. Jako jedna z celebrit byla pozvána na monstrózní show L'Oreal, která se konala na pařížském týdnu módy. Na mole se měla projít nejen po boku slavných modelek, mezi nimiž nechyběla Kendall Jenner nebo Cara Delevingne, ale také známých hereček, jako jsou Eva Longoria, Jane Fonda nebo Andie MacDowell.

Na mole se ale nakonec nejspíš cítila jako Carrie Bradshaw v jednom z dílů Sexu ve městě, kde novinářka upadla během módní přehlídky. Stejně jako Carrie totiž i Belindu zradily boty s velmi vysokým podpatkem a ta se téměř na začátku mola natáhla přímo v záři reflektorů. Zpěvačka nejdříve tvrdě dopadla na kolena a nakonec to odnesl i bok. Kolem šla naštěstí další účastnice přehlídky, která Belindě podala pomocnou ruku a pomohla jí zpět na nohy.

@latinus_us

Belinda sufre caída en desfile de L'Oreal en París. #Latinus #InformaciónParaTi

♬ original sound - Latinus - Latinus

Zpěvačka se nenechala zahanbit, svou promenádu dokončila a lidem nakonec poslala i vzdušný polibek. A to i přesto, že ji minimálně kolena musela určitě dost bolet. Belinda Peregrin je ale velká profesionálka, která začínala jako herečka a první roli ve filmu získala už v deseti letech. V současné době se soustředí spíš na zpěv a po celém světě prodala více než 16 milionů alb.

Další články

Načítám