Hlavní obsah
Článek

Herec Vojta Kotek (36)je tátou téměř dvouletého syna Huberta. Rodině se snaží podřizovat i práci, které si bere výrazně méně. Rodinný život ho naplňuje a snaží se i nyní v létě omezit práci na minimum.

„Léto jsem se snažil si udělat co nejvíc volné, abych mohl být s rodinou. Byli jsme na pár dní se podívat do jednoho hotýlku pro děti. Byli jsme tam i s Liborem Boučkem a jeho dětmi. Brouzdaliště, dětské diskotéky, užili jsme si to,“ řekl Super.cz Kotek.

Nabídek na práci má tolik, že musí odmítat. „Odmítám furt a hrozně moc. Jsem rád, že si to můžu dovolit. Snažil jsem se v tom udělat pořádek. Priorita je rodina. Hraju menší role, snažím se netáhnout projekty a být někde dva měsíce v háji. A snažím se i na natáčení brát rodinu s sebou,“ vysvětluje.

Syn Hubert je prý velký parťák. „Je to bystrej kluk, z toho mám velikou radost. Máme už poměrně dlouho nějakou komunikaci, která je na úrovni. Bohužel se stalo to, že jsme si vymysleli náš zvláštní jazyk. Jemu stačí čtyři slova a několik posunků a dokáže s námi manipulovat, jak se mu zlíbí. Tak snad se naše dítě naučí mluvit, přece jenom to vypadá, že to vůbec nebude potřebovat, aby nás ovládnul,“ usmál se Kotek na letní párty televize Prima.

Na podzim Vojtu v televizi hodně uvidíme. Bude moderovat nový projekt Zrádci. „Bude to myslím revoluční, jsem na to hrozně pyšnej, věřím, že to bude bavit diváky. Je to game show,“ dodal Kotek.

Související témata:

Další články

Načítám