Hlavní obsah
Článek

Romeo Beckham má novou lásku. Jeho vyvolenou se stala fotografka, která má tuto uměleckou činnost v genech. Páreček dával svou zamilovanost najevo přímo na ulici v New Yorku.

Syn Davida Beckhama je jistě partií, po které zatouží nejedna dáma. Posledních pět let byl ale syn fotbalového esa ve vztahu s Miou Regan, se kterou se rozešel před několika měsíci. V září sice zavdal jisté indicie k tomu, že ho média začala spojovat s Amelií Grey Hamlin, nakonec se ale ukázalo, že Romeovo srdce už získal někdo jiný.

A to dcera slavného fotografa Maria Sorrentiho Gray, která se také živí jako fotografka a už má na kontě kampaně pro známé značky a slavné umělce, Jennifer Lopez nevyjímaje. V roce 2022 fotila právě i Romea Beckhama, jejich románek je ale zřejmě čerstvou záležitostí. Ti dva si vyrazili na výlet do New Yorku, kde se objímali i vášnivě líbali, a to dokonce i před okénkem s občerstvením. Bylo vidět, že jeden pro druhého hoří touhou a nevadí jim ani to, že je někdo vidí, nebo dokonce fotí.

Lidé, kteří fotografie spatřili, ale kroutí hlavou nad jednou věcí. Oba partneři na sobě měli džíny a dá se očekávat, že ty Romea Beckhama byly značkové a velmi drahé. Módní trendy ale nejspíš v současné době velí tomu, aby kalhoty vypadaly jako právě vytažené z popelnice.

„Jeho máma ho nenaučila, jak mít úroveň, to je jasné.“ „Doufejme, že se dostali až do místní prádelny, dobrý bože.“ „Všechny ty peníze a on vypadá jako bezdomovec.“ Vyper si svoje džíny, kámo!“ Nebo: „Myslel jsem, že jsem své roztrhané pracovní džíny vyhodil,“ ozývá se od čtenářů Page Six, kteří jsou kalhotami Romea Beckhama zcela znechuceni.

Jak se ale říká, „módě neporučíš“, a právě takové oblečení je nejspíš v zahraničí současným hitem číslo jedna. Dá se tak doufat jen v to, že stejně jako jiné módní výstřelky se i tento stane brzy opět minulostí.

Líbí se vám džíny Romea Beckhama?
Ano, jsou skvělé
7,9 %
Ne, jsou odporné
84,2 %
Oblečení mě vůbec nezajímá
7,9 %
Celkem hlasovalo 953 čtenářů.
5
fotek

Další články

Načítám