Hlavní obsah
Článek

Loni v září farářka Martina Viktorie Kopecká přiznala, že našla štěstí u své partnerky Andrey. Svou lásku si několik měsíců poté vyznaly i u oltáře. Na sklonku loňského roku se známá farářka, která zářila i v taneční show StarDance, provdala.

Martina se svou partnerkou Andreou uzavřela registrované partnerství loni na Mikuláše, a pár dní na to vše završily symbolickým obřadem. Detaily veselky si však dosud nechávaly víceméně pro sebe. Nyní se oblíbená farářka konečně pochlubila snímky z obřadu.

A nutno říct, že u oltáře jí to opravdu slušelo. Obřad proběhl v Domě U Kamenného zvonu, kde si lásku slíbily před Bohem. „Děkujeme všem za krásná blahopřání. Zvláštní poděkování patří manželům Vymětalovým, kteří pronesli modlitby a požehnání. Vandě Hybnerové za provázení obřadem a životem,“ svěřila se nyní Martina Viktorie Kopecká, která sdílela střípky z jejich velkého dne.

Svatbu měly dámy v černé a bílé barvě. Zatímco Martina oblékla krásnou sněhobílou róbu s vlečkou, která se jí táhla od ramen, její partnerka Andrea na sobě měla černé šaty pokryté blyštivými kameny a ani jí nechyběla vlečka. A protože svatba proběhla v prosinci, při společném focení venku měly obě dámy sněhule. „Během obřadu jsme sněhule neměly,“ dodala Martina Viktorie.

4
fotky

Další články

Načítám