Hlavní obsah
Článek

Když jsme herečku Báru Mottlovou (38) zpovídali před jejím vystoupením po soustředění finalistů Muže roku, divili jsme se, že ji novomanžel David Pleva nechal tak odvážně obléknout.

Ostatně i s ním se dala dohromady právě díky tomu, že ho jako finalistu stejné soutěže před třemi lety potkala, a i její předchozí partner Josef Kůrka je bývalým Mužem roku. „Pevně doufám, že jsem na Muži roku potkala muže svého života. Ale jsem ráda, že jsem se dostala do společnosti, protože po svatbě mám spoustu práce, dáváme dohromady baráček a jsem vlastně pořád v teplákách a umaštěná,“ řekla Super.cz Bára.

„Takže si užiju hezký večer s kamarádkou mezi přáteli a kluci už jsou pro mě taková mláďátka,“ vysvětlovala herečka, i když letos se věkový limit posunul a mezi finalisty je dost mladých můžu mezi třiceti a pětatřiceti lety.

Vrátili jsme se k jejímu modelu. „Ona měla být zima a původně jsem přes to měla mít sako. Ale je mi vedro,“ krčila rameny. „A jak říkám, stěhujeme se, tak jsem musela rychle čapnout, co jsem měla po ruce. A podprsenka by pod tím nevypadala dobře,“ dodala.

Další články

Načítám