Hlavní obsah
Článek

Roky, kdy se živila jako tanečnice, jsou stále znát. Moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková (47) si užívá zaslouženého volna. Místo k moři však vyrazila poznávat Česko a poslala fanouškům pozdrav od Máchova jezera.

Nutno říct, že takhle ji na obrazovce rozhodně neuvidíte. Vždy usměvavá Kristina si pořídila hned několik fotek v plavkách a ukázala, že je stále jako bývalá tanečnice ve formě. Dlouhé nohy, útlý pas a ladné pohyby dala na odiv ve fialových bikinách. „Miluju Česko. Letos objevujeme Máchův kraj a u Máchova jezera je to super,“ svěřila se moderátorka, která má ve 47 letech fantastické tělo.

Sama o tom ale mnohdy není přesvědčená. „Tělo není dokonalé a už nikdy nebude. Je mi, kolik mi je,“ řekla Super.cz Kristina před časem. Její fanoušci si však myslí opak a poté, co se pochlubila snímky v plavkách, ji zasypali komplimenty.

V loňském roce začala Kristina Kloubková otevřeně mluvit o svém psychickém zdraví. Problémy s psychikou řešila roky a první náznaky už zaznamenala po porodu dcery Jasmínky. Po ukončení léčby se cítí dobře a snaží se osvětu o nemoci předávat dál.

Další články

Načítám