Hlavní obsah
Článek

Do společnosti moc často nechodí, ale udělala dvojnásobnou výjimku. Jako host dorazila zpěvačka Bára Basiková (61) na křest nové knihy Chantal Poullain a poté ještě zamířila jako kmotra na další knižní křest.

Zpěvačka udělala pořádný průvan v šatníku. Všechny kousky, ve kterých už jsme ji mohli vidět, vyřadila a spolu s dcerami a kamarádkami je dala do svého dobročinného bazaru, který uspořádala na začátku týdne v jedné z pražských kaváren. „Všechno se prodalo,“ měla radost Bára.

Béžové šaty, které vynesla na oba křty, jí ovšem udělaly trošku medvědí službu. Báře sice velmi slušely, ale nevšimla si, že na fotografiích je může problesknout světlo, takže divák uvidí víc, než by si sama přála. „Moje šaty jsou blbě průsvitný, to zas bude blbejch keců. Nepište mi to,“ vyzvala u snímku ze křtu knihy Tomáše Padevěta Šest dnů, kam zamířila s kolegyní Dášou Zázvůrkovou, a postovala ho na sociálních sítích.

Protože z rozhovoru, který nedávno Bára poskytla pro televizní pořad, vysvitlo, že se v jejím životě objevil nový muž, zajímalo nás, jak to tedy je. „Nemám nového přítele, je to jenom kamarád, se kterým si vídáme,“ odmítla gratulace k novému vztahu Bára.

Související témata:

Další články

Načítám