Hlavní obsah
Článek

Pierce Brosnan (71) má skvělý vztah se svou současnou manželkou i dětmi. I jeho minulost ale skrývá kostlivce ve skříni v podobě syna Christophera (51), se kterým se dle zahraničních médií nebaví už dvacet let.

Pierce Brosnan v životě prožil rodinné štěstí, ale také několik bolestivých ztrát. Nejen, že na rakovinu zemřela v roce 1991 jeho první manželka Cassandra Harris, ale o 22 let později také jeho osvojená dcera Charlotte. Když si herec Cassandru bral, vytvořil si skvělý vztah s oběma jejími dětmi, které měla s Dermotem Harrisem, a po jeho smrti je adoptoval a dal jim i své příjmení.

A zatímco ze smrti Charlotte byl herec velmi nešťastný, svazek se svým synem Christopherem přetrhl dobrovolně. Před lety ještě společně fungovali velmi dobře a Chris pracoval jako asistent režie na filmech Zítřek nikdy neumírá (1997), Robinson Crusoe (1997) a Jeden svět nestačí (1999). Jenže Christopherovo užívání drog, předávkování a střety se zákonem donutily Pierce, aby se od něj distancoval.

„Christopher je stále velmi ztracený. To je šokující. Vím, kde je, ale má těžký život. Mohu jen pevně věřit, že se uzdraví. Zkoušel každého v této rodině, ale nikoho víc než sebe. Ví, jak se dostat ven. Nechce,“ řekl Brosnan v roce 2005 pro Playboy s tím, že syna musel odříznout, aby mohl žít svůj vlastní život.

Navzdory tomu ho zahrnul do svého příspěvku ke Dni otců v roce 2022, kdy svým dětem děkoval za jejich lásku k němu. S Cassandrou má ještě syna Seana, se současnou manželkou pak další dva syny.

Paparazzi teď Christophera přistihli v ulicích Londýna, když si domů nesl nákup. Je vidět, že se na něm životní trable velmi podepsaly a lidé by v něm pohledného chlapce, kterým byl v době, kdy ještě nesešel z cesty, hledali marně. Jak na tom ale Chris ve skutečnosti je, to ví zřejmě jen on sám.

Další články

Načítám