Hlavní obsah
Článek

Syn Vladimíra Menšíka se objevil ve společnosti. Jan Menšík si nenechal ujít slavnostní událost a dorazil do Studia Ypsilon, kde převzal za svého tátu ocenění Mistr zábavného umění. Podobu s oblíbeným hercem nezapře.

Slavnostní odpoledne si nenechala ujít řada známých tváří. Ocenění, které uděluje Umělecké sdružení Artes, převzal starší bratr herečky Martiny Menšíkové, která je taktéž známou dabérkou a už roky propůjčuje hlas Meg Ryan. Ta je také jediná, ze čtyř dětí slavného herce, která se začala věnovat hraní.

Jan Menšík se řadu let živí jako asistent režie, především u zahraničích filmů a seriálů. Od dětství se díky otci pohyboval na natáčení a film si ho získal natolik, že se mu věnuje dodnes. Z rukou Jiřího Adamce převzal hrdě ocenění pro Vladimíra Menšíka Mistr zábavního umění in memoriam. Nad jeho podobou s tatínkem v sále během slavnostního udílení cen každý žasnul.

Jan a Martina jsou dětmi Vladimíra Menšíka z druhého manželství s Olgou Menšíkovou, rozenou Strnadovou. Z předchozího svazku měl herec ještě děti Petra a Vladimíru.

Další články

Načítám