Hlavní obsah
Článek

Na podzim 2003 zkusil štěstí v show SuperStar a zadařilo se. Tomáš Savka (41) se umístil na čtvrtém místě a na hudební scéně se drží už 21 let. Zpěvák a muzikálový herec má na svém kontě řadu divadelních rolí, v posledních letech zejména na mimopražských scénách.

Letos se po jedenácti letech rozhodnul pro návrat do Prahy a bude jednou z hvězd muzikálu Donaha!. „Pro mě je to speciální v tom, že tady mohu pracovat se svou ženou, která tady sem tam vypomáhá v maskérně. Byli jsme spolu zvyklí stát na jednom jevišti, když ještě tančila. A teď máme zase jednou inscenaci, kde můžeme být spolu,“ svěřil se Super.cz Tomáš Savka, který se na roli v Divadle na Fidlovačce už těší.

Sympaťák ze SuperStar už se v muzikálu jednou objevil na jiné scéně a nebojí se ani svlékání, které k představení, jež vzniklo podle filmové předlohy stejnojmenného snímku, patří. „Už to tak je, v té postavě toho Davea je jasné, že nemusím mít vysekané břicho a držet bezlepkovou dietu, jsem normální chlap a s tím tam do toho jdu,“ dodal Savka, který stejně jako kolegové předvede divákům i závěrečný striptýz.

Léto si zpěvák užíval s rodinou. S manželkou Zuzanou mají dceru Aničku, které věnují veškerý volný čas. „U dcery se geny nezapřou, je samozřejmě malá, ale nechceme být rodiče, kteří budou tlačit dceru za každou cenu. Ale myslím si, že režíruje celkem slibně a režíruje nás už teď,“ dodal se smíchem zpěvák.

Další články

Načítám