Hlavní obsah
Článek

Aktuální vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic Adéla Štroffeková (21) se už zabydlela v novém luxusním bytě v Jinonickém dvoře v Praze, který vyhrála na rok. Dokonce jde o bývalý zámeček rodu Schwarzenbergů.

„Byt je nádherný a také je super, jak je vybavený. Měla jsem trošičku obavy, jak to bude, a mám připravené úplně všechno. Trefili se mi do vkusu,“ řekla Adéla Super.cz s tím, že ač bydlí s partnerem už nějakou dobu v Praze, tak ani tento byt nezůstane prázdný.

„Bydleli jsme na okraji Prahy a tento byt je deset minut od centra. Takže s přítelem řešíme, jak to bude,“ podotkla modelka, která má po vítězství v Miss Czech Republic práce nad hlavu. Brzy se začne připravovat i na světovou soutěž Miss World, která se uskuteční příští rok.

„Plánuju se připravovat na světovou soutěž a chci se připravit o to víc, když vyhrála Krystyna Pyszková. Vím, že to bude o to náročnější. Také v blízké době mám spoustu další práce jako focení, přehlídky a těším se na filmový festival do Karlových Varů,“ dodala Adéla Štroffeková.

Další články

Načítám