Hlavní obsah
Článek

Členové britské královské rodiny v neděli zavítali na bohoslužbu ve skotském kostele Crathie Kirk, jenž se nachází nedaleko královského sídla Balmoral. Přestože se účastnil i samotný král Karel III. (75) v typické skotské kostkované sukni i s královnou Camillou, právě přítomnost princezny Kate vyvolala mezi lidmi opět vlnu nadšení.

Pro Kate se jedná o třetí veřejné vystoupení po oznámení zahájení léčby rakoviny a stejně jako v prvních dvou případech (poprvé na průvodu Trooping The Colour a podruhé během mužského finále na Wimbledonu) i tentokrát lidé neskrývají nadšení, že mohou oblíbenou princeznu opět spatřit. Přestože se objevily pouze fotografie, kdy k místu rodina včetně Kate přijíždí ve vozech, i tak se její fanoušci mohli nad svou oblíbenkyní rozjímat. V khaki plstěné fedoře s peřím jí to jako vždy slušelo.

Chybět nemohl samozřejmě ani její manžel princ William, ve voze byl spatřen i jejich nejstarší syn George. Předpokládá se ovšem, že přítomny byly všechny jejich tři děti. Účast na bohoslužbě neodmítli ani vévoda a vévodkyně z Edinburghu se svým synem Timem Lawrencem.

Podle některých zdrojů se Kate pomalu chystá k návratu do veřejného života. To jistě uvítají i její fanoušci, kteří jí houfně přejí brzké uzdravení a shodují se, že je skvělé ji opět vidět mezi lidmi. „Je tak milé znovu spatřit krásnou Catherine, princeznu z Walesu. Je velkým přínosem pro královskou rodinu a bude skvělou královnou vedle prince Williama, který bude skvělým králem,“ píše fanynka, která má na Daily Mailu nick Queen Kate. „Moc rád vidím zase princeznu venku, vypadá úžasně. Samozřejmě nevíme, jaká je její skutečná diagnóza, ale pomalý návrat k jejím povinnostem napovídá, že je snad vše na dobré cestě,“ domnívá se další.

Další články

Načítám