Hlavní obsah
Článek

Reportér ČT Richard Samko v minulosti několikrát dokázal, že se v partnerském vztahu opravdu nenudí. S manželkou Angelikou o sobě teď dali znovu pořádně vědět. Tu Itálii by jim leckteří mohli závidět. I legendární markýza andělů by se nestačila divit.

„Ve společnosti narcise se často cítíte zmateně. Používá mnoho manipulativních a zneužívajících technik, aby vás dostal přesně tam, kde vás chce mít,“ umístila Angelika Samková na sociální síť a reakce jejího chotě na sebe nenechala dlouho čekat.

„Týden jsi nebyla za klukem. A přijdeš ve čtvrtek opilá, v pátek do rána piješ, v sobotu znovu a dnes přijdeš v půl osmý večer zase napitá? Co jsi klukovi uvařila v sobotu a neděli k obědu?“ rozlítil se na Facebooku reportér České televize, který si citát vyložil po svém.

„Tak podej rozvod, když podle tebe nejsem dokonalá, ale furt mě chceš soudit, manipulovat a kontrolovat. Chodím domů uklízet, vařit, žehlit, ale nájem mi ty neplatíš a nic. Koho tu špiníš? Já tě ještě lajkuju a natáčím tvoje festivaly a ty takhle, jo?“ vrátila mu to Angelika i s úroky.

„Jsi nevděčný člověk, ty mi nájem neplatíš a nic, já tam chodím, vaření, úklid, žehlení. Stejně je ti to málo a lžeš,“ doplnila temperamentní žena s tím, že nepila a panák na festivalu není žádné opíjení.

Poté, co se s manželem na síti, docela veřejně a bez zábran, pohádali, emoce vychladly a Samková mluvila o poznání smířlivěji.

„Lidé se kolikrát pohádají, a nemyslí to přitom vážně. Nechodím opilá domů, starám se o syna. Richard to nemyslel tak, jak to napsal. Prostě na sebe žárlíme. Ale všechno je v pohodě, jsme spolu a rozvádět se nechystáme. Ve všem si vycházíme vstříc,“ uvedla pro eXtra.cz Angelika, která pak přece jen přiznala, že v inkriminovanou chvíli opilá byla.

Další články

Načítám