Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co dcera slavných herců nosila nádherné šatičky a byla opěvována jako nejstylovější dítě Hollywoodu. Dnes je ze Suri čerstvá osmnáctka, jež si života užívá plnými doušky. A to se týká i lásky.

Suri Cruise se nevydala ve šlépějích rodičů a místo hraní si vybrala módu, kterou chce jít i studovat na vysokou školu. Studium ale není to jediné, co mladé dívce v současné době vyplňuje život. Suri už objevila i taje velké lásky, kterou s ní díky všudypřítomným paparazzi fotografům mohou sdílet i lidé všude na světě.

Když se před pár dny objevily fotografie, na nichž je Suri vyobrazena s pohledným chlapcem, který ji doprovázel na její maturitní ples, nebylo zcela jasné, jestli je onen mladík spíše jen kamarádem, nebo skutečným přítelem. Domněnkám je teď ale konec. S mladým mužem, jenž byl identifikován jako Toby Cohen, začínající zpěvák a skladatel, který půjde studovat na prestižní Berklee College of Music v Bostonu, se dcera umělců procházela po svém oblíbeném Central Parku, kam ráda chodí také běhat.

A na kamarádství to mezi nimi skutečně nevypadalo. Suri se zamilovaným pohledem svého milého objímala, a dokonce došlo i na polibek, jenž byl jako vystřižený z romantického filmu. Přestože si oba dva možná i všimli fotografů lačnících po pěkném snímku, ani jeden z nich je nevnímal a měli oči a později i rty jen jeden pro druhého.

Co asi na dceřinu první veřejnou romanci říká její otec, který je v současné době v Londýně a Suri prý neviděl celých dvanáct let?

Další články

Načítám