Hlavní obsah
Článek

Karlovy Vary jsou každoročně dějištěm nejen mnoha filmových produkcí a honosných večírků, ale také romantickým únikem pro spoustu slavných párů. Letos do dějiště filmového festivalu už přicestovali i manželé Brzobohatí, kteří si užívají atmosféru a hlavně jeden druhého.

Zdá se, že Ondřej (41)Daniela (45) Brzobohatí si už začátek prázdnin bez návštěvy Karlových Varů nedovedou představit. Moderátorka si dokonce na svém Instagramu vytvořila vzpomínku na loňskou návštěvu, a tak mohlo být všem jasné, že se tam určitě bude chtít podívat i letos. A to i když některé její fanoušky mohly zmást fotky od moře, které si na profil umístila před třemi dny. Těmi ale jen vítala prázdninové období.

Nezbývalo tak než sbalit kufry a do centra dění společně s manželem vyrazit. A krásný letní večer si pár užil společně s Andreou Bezděkovou a jejím přítelem Sebastianem, se kterým Ondřej hudebně spolupracuje, a také se objeví na jeho koncertě v Karlíně. Vypadalo to, jako by se páry dokonce i barevně sladily. Andrea, Sebastian i Daniela se totiž oblékli do růžové, jen Ondřej zvolil světlou košili a khaki kraťasy.

A přímo na ulici dokázal, že je romantik tělem i duší. Když zaslechl nedaleké tóny známé písně, vyzval svou manželku k tanci a uprostřed cesty si střihli taneček. Je vidět, že manželé jsou stále zamilovaní a úplně jim stačí trávit čas po boku toho druhého. Andrea Bezděková i Sebastian mezitím na pár trochu nevěřícně hleděli, pro ně by asi takto veřejná taneční produkce na hlavní ulici nebyla tím pravým šálkem kávy.

Manželům Brzobohatým ale za jejich výkon nezbývá než zatleskat a těšit se na to, co ještě během festivalu předvedou.

Další články

Načítám