Hlavní obsah
Článek

VojtaBetty Urbanovi se seznámili v kulinářské soutěži MasterChef, kde navíc přeskočila jiskra a začali spolu tvořit pár. Od té doby se stihli vzít a aktuálně se těší na svého prvního potomka.

Svým fanouškům nyní odhalili, že se dočkají holčičky. „Tak to jsme ani jeden nečekali. A když to teď víme, těšíme se ještě víc. Děkujeme všem, kdo u toho byli s námi! A vám všem, že to s námi prožíváte,“ napsali manželé k záběrům z originální party.

„Pořádně, nebo vůbec! Naše rodinné heslo, které z pracovního života prostupuje stále více i do toho osobního. Takže asi chápete, že pouhé prasknutí balonku by nás úplně neuspokojilo. Proto metrová vařečka, hokejka, piňata, barvy, dýmovnice a už ani nevíme co všecko. Bylo to ale naprosto nezapomenutelné,“ uvedli.

Budoucí rodiče ještě před několika týdny s výbavičkou pro miminko nijak nespěchali. Jsou totiž pracovně stále velmi zaneprázdnění. „Nemáme na to moc čas. A navíc mi přijde, že máme ještě dost času. Začínám pátý měsíc, takže to nehrotím. Něco mám vyhlídnutého, ale doma nemáme nic,“ prozradila Betty Super.cz v době, kdy navíc ještě netušila, že nosí pod srdcem holčičku. Nyní je už velmi pravděpodobné, že se jejich domácnost zabarví do růžových odstínů.

Další články

Načítám