Hlavní obsah
Článek

Jednou z velkých nadějí na zisk zlata letošních olympijských her v Paříži je český nejúspěšnější judista Lukáš Krpálek, který je mimo jiné držitelem dvou zlatých medailí z olympijských her.

Jeho největší oporou je bezesporu manželka Eva Krpálková, která má s Lukášem dvě krásné děti, tedy staršího synka Antonína a dceru Marianu. „Odtrénoval jsi, odepřel sis a často i vytrpěl to, co si asi málokdo dokáže představit. Udělal jsi pro svůj sen vše a už jen to je vítězství, že jsi to nevzdal, i když to mnohdy tak bolelo a těžce se ti vstávalo. Já jsem pyšná, že mohu být tvou ženou, a vděčná, že mám po svém boku nejen výjimečného sportovce, ale hlavně muže s výjimečným srdcem a skvělého milujícího tatínka našich dětí. Ať to příští týden dopadne jakkoliv, vždy na tebe budeme maximálně hrdí,“ napsala Eva k fotografii, která vznikla těsně před odletem do Paříže.

Krásná černovláska je bývalá sportovkyně, i proto ví, jak důležité je pro profesionálního atleta klidné a podporující rodinné zázemí, které si Krpálek nejednou vynachválil. A za své úspěchy velmi vděčí právě své rodině. „Výhry jsou úžasné, ale nic není lepší než tyhle momenty sdílet s rodinou,“ napsal Krpálek k jednomu ze svých triumfů.

Slavnostní zahájení olympijských her v Paříži proběhne v pátek 26. června a právě judista bude jedním ze dvou vyvolených, kteří ponesou českou státní vlajku. Zda Krpálek ovládne judo v těžké váze i v Paříži, se ukáže 2. srpna. V galerii se podívejte, jak krásnou manželku si po svém boku hýčká.

Další články

Načítám