Hlavní obsah
Článek

I když to byla drobnost, proslavil se tento narozeninový dárek pro Miloše Zemana víc než všechny ostatní. Stačilo, aby mu Ivan VyskočilJaroslava Obermaierová (78) udělali nechtěné promo, a křišťálový glóbus rázem znal celý národ.

„Pan prezident se prý rád dívá na svět s úsměvem. Tak kdyby náhodou seděl v křesle, tak se i tak může dívat na svět s úsměvem,“ vysvětlil výběr dárku známý herec. Málem ale šel s prázdnou. Obermaierové se totiž „podařilo“ glóbus rozbít, koule vypadla ze stojanu. „Já to nerozbila, to se vykutálelo samo,“ řekla kolegovi. „Teda Jaruno, tobě něco půjčit,“ dobíral si ji Vyskočil. „Jako dezolát správnej,“ smála se pak Obermaierová a Vyskočil se smíchem přisvědčil: „Ty jsi opravdu dezolát!“

Dárek si nakonec vyžádal jen lehkou opravu, stačilo pouhé přišroubování. Toho se zhostil přítomný policista, který tak zachránil situaci a ušetřil Vyskočila trapasu přijít s rozbitým nebo žádným darem. „Já opravdu nechápu, jak se to tý Jaruně povedlo povolit, tomu nerozumím,“ lámal si Vyskočil ještě chvíli poté hlavu.

Jeden nápad bychom měli. Je sice otázkou, kde onen prezent pořídil, pokud si člověk dá jen trochu práci, na internetu takových pokladů najde hned několik. Jeden takový nabízí i známý obchodní řetězec. Pořídíte ho za dvě stovky, a tak vás nákup nezruinuje. Nikdo netvrdí, že herec nakupoval právě tady, na druhou stranu jsou si glóbusy velmi podobné.

Za ty dvě stovky nemůže kupující čekat, že takový glóbus vydrží zázraky a že se tovar vyrobený v Číně někde nepovolí a nebude potřebovat dotáhnout. Což se ostatně stalo i v případě dárku pro Miloše Zemana. „Skvělá dekorace pro domácnost nebo kancelář. Je to také skvělý dárek pro přátele,“ láká zmíněný řetězec ke koupi. Kdo ví, třeba se nechal zlákat i Vyskočil.

Další články

Načítám