Hlavní obsah
Článek

O výkonném řediteli karlovarského filmového festivalu Kryštofovi Muchovi se nemluví a nepíše tolik jako o prezidentovi. Za Jiřího Bartošku (77) ovšem přebírá velkou řadu povinností a vítání části hostů je jen třešničkou na dortu.

I proto jsme se právě jeho na červeném koberci zeptali, jak by uplynulý ročník zhodnotil. „Jsem nadšený. Festival byl letos strašně krásný. Byl náročný, bylo toho hodně, ale myslím, že z pohledu hostů, když se budeme bavit o zahraničních hvězdách, ti byli úplně mimořádní. Naprosto mě okouzlil Daniel Brühl, ale i ostatní. Vždycky jsou věci, které se dají ještě posouvat, ale jinak je to skvělé,“ pochvaloval si.

Na oficiální akce Kryštofa doprovází manželka Darina, která si potrpí na módu a vkusnou eleganci a bývá jednou z nejlépe oblečených dam. Bylo tomu tak i letos. Na závěrečný červený koberec oblékla pudrově růžové šaty Anamé.

„Občas si šaty půjčím jako právě dnes, ale na opening jsem měla šaty ušité přímo pro mne od Moniky Drápalové,“ vysvětlovala, jak to má s festivalovým šatníkem. „Máme každoroční tradici, že jedny šaty, což byly právě ty na zahájení, ode mne dostává Darina jako dárek,“ upřesnil Mucha.

Další články

Načítám