Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejlepších tuzemských MMA bijců současnosti Michal „BlackBeard“ Martínek se pochlubil radostnou zprávou. O další sportovní úspěch se tentokrát ale nejedná. Zápasníka čeká nová životní etapa, bude tátou! Očekávání miminka oznámil s krásnou manželkou Lenkou na sociálních sítích.

„S radostí oznamujeme novinku. Máme na cestě novou generaci nás obou a moc se na to těšíme s mojí ženou. Jste můj vesmír!“ oznámil Martínek na sociálních sítích pod sérií společných fotek s manželkou Lenkou držící snímek z ultrazvuku. Nečekanou zprávou rozněžnil zápasník i ty největší tvrďáky z celé tuzemské bojové scény, ihned obdržel stovky gratulací.

Oznámení o očekávání miminka přišlo 2,5 roku poté, co si Michal s Lenkou zpečetili lásku před oltářem, svatba se uskutečnila v březnu roku 2022. První životní milník mají hrdličky za sebou a nyní se připravují na další.

Ještě předtím, než přijde potomek na svět, čeká Martínka minimálně jeden zápas. Nejbližší souboj má mít už v říjnu na galavečeru KSW v Ostravě.

Související témata:
Michal Martínek

Další články

Načítám